Hesteassisteret psykoterapi

 

HESTE HELBREDER – LÆS artikel fra juni 2017

Hesteassisteret terapi foregår året rundt her på min hyggelige ridebane. I pavillionen er der varme og kolde drikke og tændt op, når det er tiltrængt ;o)

 

Rideterapi er baseret på tre bærende principper: Hestens afgivelse af kropsvarme, rytmiske pulsslag og et bevægelsesmønster, der svarer til den måde, mennesker går på.

Jeg har et hestehold, som jeg også anvender i forbindelse med psykoterapi.

imageHesten inspirerer til balance i nervesystemet – den kan formidle en unik kontakt til vores eget indre. Hesten kan være med til at spejle os, give os forøget indsigt og mod. Lege med os. Hvis klienten ønsker det, kan vi også arbejde med hesten.

Hvem kan have gavn af psykoterapi med heste?

Uanset hvem du er, kan dét at komme i kontakt med naturen skabe en følelse af glæde inden i – og det at være med hesten, enten på jorden eller på hesteryg, støtte din udvikling.

Du vil opleve, hvordan hesten hjælper med at komme bedre i kontakt med følelser, sanser, krop og nærvær.

Vi drager nytte af hestens nervesystem til at afbalancere dit.

Når der kommer bedre balance mellem hoved og krop, tanker og følelser, bliver der mulighed for at mærke dét, som fortrænges; følelser, behov – og plads til nærvær. Sammen med hesten oplever du umiddelbar og konkret respons på dig selv. Det skaber grobund for en større erkendelse af egen situation og følelse.

I arbejdet med heste oplever jeg, hvordan heste kan hjælpe os med at komme mere til stede i nuet; med krop, sanser og følelser og derigennem opnå større tilfredsstillelse og glæde i vores liv.

Jeg er af den overbevisning og har den erfaring at vores krop kender vores problemers oprindelse og deres løsning.

Lad hestene støtte dig i at forløse spænding og smerte og leve dit liv med større glæde og udfoldelse.

Jeg laver enkelt sessioner hvor heste hjælper mennesker.

image