Mental “slankekur”

Start allerede nu! Download gratis APP på iTunes eller AppStore. Både til Android og Iphone. Den hedder “Mental Førstehjælp” og jeg kan varmt anbefale den. Har du enkelte ubehag, du ikke selv kan fjerne, så kan jeg hjælpe dig videre, så du herefter kan fortsætte med APP’en.

Når jeg arbejder med mennesker, som oplever et følelsesmæssigt ubehag ved en given situation, sig selv eller andre, tilbyder jeg at arbejde med Core Dynamic-teknikken, som jeg oplever som en “Mental Slankekur”, fordi min erfaring er, at vi slipper vores mentale overvægt, som ellers ofte umuliggør, at vi varigt kan tabe os fysisk og/eller markant nemmere komme videre med vores personlige udvikling.

Det er de ubehagelige følelser du får, når kroppen husker tidligere traumer, de dårlige minder, hvor du måske blev gjort forkert, skammet ud, skræmt, mobbet eller var rigtig ked af det.

imageEksempler på følelsemæssige ubehag:

  • Ubehag ved egen krop fx ved ønske om vægttab (klik her) el. ifm sex
  • Tandlægeskræk
  • Alle former for fobier (frygt for edderkopper, højder, etc)
  • Ubehag ved at skulle være sammen med fx specifikke personer
  • Nervøsitet ved at skulle holde tale, foredrag, eksamen, etc
  • Alle situationer, hvor du oplever et ubehag, bør du undersøge, hvorvidt det er muligt at fjerne med denne teknik. Det får så stor en positiv effekt på dit liv, når det ikke er der mere!

Jeg anvender disse banebrydende, enkle teknikker, som du i vid udstrækning selv kan lære (og bruge vha en APP, produceret og solgt på AppStore til både android og iphone under navnet “Mental Førstehjælp”).

Teknikken kan hjælpe dig med at opløse og færdiggøre angst eller en anden følelse, der giver et fysisk ubehag i kroppen. Teknikkerne anvendes som en guidning og færdiggørelse af følelsesmæssigt ubehag.
Udbyttet er, at du efterfølgende oplever situationer, relationer eller vilkår som OK uden følelsesmæssigt ubehag. Dette vil være forskelligt fra, hvad du ellers har været dybt tilvænnet til at opleve ved tilstedeværelsen af de grundlæggende dynamikker (vira). Teknikkerne guider dig til fuld tilstedeværelse – en tilstand af optimal, integreret virkelighed i nuet.

MÆRK-teknikken anvendes til at færdiggøre følelsesmæssigt ubehag (de personlige barrierer). Men før teknikkerne anvendes kan du lave din liste over personlige barrierer, du ønsker at komme af med – download et hjælpeskema her

Tidligere har du ikke vidst at dette er måden at afslutte følelsesmæssigt ubehag på, men efter en guidning vil du opleve, at du ikke længere kan opleve det følelsesmæssige ubehag ved at tænke på en bestemt situation. Det betyder, at du i fremtiden vil opleve, at dit ubehag er væk, når du tænker på den tidligere oplevelse eller en oplevelse, der minder om den. Du vil også opleve en lettelse, og at du har fået ekstra energi, der før var bundet i den ubehagelige følelse.

Selvom det måske ikke lyder rart, er det faktisk meget nemmere, end du tror. Når du har lært teknikken, vil du opleve det som nemt at opløse selv den mest intense uafsluttede smerte, som ofte er det, der er grundlaget for din angst eller en anden overvældende følelse.