Tryghed

Mange mennesker får på et tidspunkt i livet brug for støtte til at komme videre – til at (gen)finde meningen med livet og/eller finde en ny retning i livet – fx efter stress, sygdom, misbrug, skilsmisse eller tab af en kær.IMG_6929_1

Det kan også være fordi, der er brug for forandring – i privaten som i karrieren. Det er vigtigt, at vi nyder det liv, vi har – en proces, der har brug for at blive tilset jævnligt og ind imellem kan vi have brug for støtte til at tage et vigtigt skridt.

Heldigvis er det anerkendt at gå i terapi. Og man behøver ikke være på sammenbrudets rand. Det kan også blot være en sparringspartner, som ikke er en del af din dagligdag, du har brug for.

At få psykoterapi eller coaching er i høj grad et tillidsspørgsmål. Hvis du vælger et forløb hos mig, vil du blive mødt af en veluddannet og erfaren psykoterapeut med 13 års klinisk erfaring og mere end 50 års livserfaring.

Jeg går selv i fast supervision og videreuddanner mig løbende. Jeg er mægtigt glad for det, jeg laver. Det giver mening. Vil du vide mere om min baggrund, så klik her

Jeg har naturligvis tavshedspligt, og du har fuld anonymitet. Du kan læse mere om de etiske regler, som jeg arbejder efter, på Psykoterapeutforeningens hjemmeside. Jeg går selv i løbende supervision.