NADA Café

Hver mandag, tirsdag og onsdag fra 10 – 12 i skovbrynet ved Grevinge skov – book en tid ved at klikke her!(booking-system under oprettelse)

Kom og nyd total fred og ro.

Læs personlige udtalelser nedenfor!

Stress?

Oplever du stress i hverdagen, føler dig ofte træt, udbrændt, trist og bedrøvet?
Har du tidligere været gået ned med stress?
Svigter koncentration og hukommelsen for tit?
Har du hovedpine og søvnbesvær?

Ved langvarig stress har vi for mange stress hormoner i kroppen, og derved kan de gode hormoner – dem der gør os glade, giver os overskud og en god søvn – ikke komme til.

Kroppen stresses også, når der er store forandringer eller omvæltninger i dit liv eller hvis du har svært ved at slippe dårlige/gamle vaner, lider af bl.a. angst, PTSD, depression eller sorg.

NADA behandling anses ikke som “helbredende”
– men som genskaber af balancen i kroppen!

Læs mere om NADA-behandling her.

I NADA-caféen sidder du med NADA nåle i ca 45 min! Sæt en time af fra du kommer til du er færdig.

Kom præcis

Her kan du se et billede af, hvor nålene sættes i hvert øre!

Der må ikke anvendes mobil, læses, snakkes eller lignende, da det er hensigten at skabe ”Ro i hjernen”. Tid til dig – tid til livet. Men det vigtigste er, at den enkelte mærker efter, hvad der er bedst ;o)

Der er plads til max 4 personer ad gangen i pavillionen, men har du lyst til at sidde alene, er det også muligt for 50,- ekstra.

Og der er altid NADA-the på kanden!

Pris 175,- kr pr gang.

På gensyn i skovbrynet ved Grevinge skov – Nina

Du kan naturligvis fortsat få NADA i forbindelse med samtale. Der er prisen den samme, 175,- pr gang.

Tidligere klienter udtaler:

Mette M-O.: “Jeg begyndte, at modtage NADA-akupunktur, da jeg var sygemeldt fra mit arbejde pga. stress. Jeg kunne ikke sove, falde til ro, tankerne stod hele tiden i kø, jeg græd og kunne ikke mærke mig selv eller min krop. De fem nåle i hvert øre gjorde underværker! Efter ca. et kvarter var jeg afslappet og jeg kunne mærke musklerne slappe af. Jeg fik varme i hele kroppen og mine hænder og fødder, der ellers altid var kolde, blev meget varme. På det tidspunkt var det flere måneder siden jeg sidst havde været afslappet, varm og tilstede.

Det var en ny fornemmelse af at være i nuet, opleve lyset ændre sig, mærke kroppen igen eller bare følge blade der fløj. Det kan være lidt svært at beskrive, men det var som om NADA samlede mine tusind tanker til én tanke. Og samlede min krop til én krop. Jeg kunne mærke mig selv igen, og jeg det har hjulpet mig til at falde i søvn. Jeg modtager nu NADA ca. hver anden uge eller oftere, hvis jeg har behov. Nogle gange efterfølges NADA-behandlingen af samtale”.

 

Rie – 15 år har ADD og fortæller: “Ahh – det er lige som om der bliver ro i hovedet, når nålene er sat. Jeg kan meget bedre koncentrere mig og følge med i skolen. Og det er nemmere at være sammen med flere mennesker på en gang – og det er hyggeligt at sidde og hygge med mor, når vi får NADA”.