Andre siger

 

Tidligere klienter udtaler:

“I forbindelse med en meget omvæltende livskrise, er jeg kommet i et forløb hos Nina Schiøtz. I vores samtaler og sessioner (som inkluderede Nada og samtaleterapi), har jeg oplevet gang på gang at min horisont og viden blev udvidet og udviklet. Jeg er blevet klædt på til at håndtere professionelle og personlige udfordringer på en meget mere konstruktiv måde end tidligere, og blevet meget mere kompetent i forhold til at agere i særligt svære og usikkre situationer.

Nina er dybt tillidsvækkende, analytisk ualmindeligt skarp, empatisk og pædagogisk i sin formidling og håndtering. Jeg er blevet mødt med omsorg, respekt, og lydhørhed for lige præcis mine udfordringer og situation. Jeg kan ikke sige nok om, hvor værdifuld, professionelt og brugbart forløbet med Nina har været”.

Mira Skadegård, Postdoc. & ph.d., 53 år

—o0o—

Udtalelse vedrørende supervisor Nina Schiøtz.

“Jeg har i perioden august 2013 til juni 2015 oplevet Nina som supervisor i forbindelse med mit arbejde som myndighedssagsbehandler på børn og ungeområdet. Jeg har modtaget både gruppe- og individuel supervision.

Nina formår at skabe et trygt rum, hvor man kommer omkring flere lag i den enkelte sag. Særligt har jeg oplevet det berigende og konstruktivt, at Nina på respektfuld vis har arbejdet med ”socialrådgiveren som værktøj”. Dette har for mig betydet at min egen forforståelse (både personlig og faglig) er blevet sat i spil. Hver gang har jeg oplevet supervisionen gavnlig og direkte omsættelig i mit videre arbejde i den enkelte sag, samtidig med jeg har oplevet en udvikling i min egen rolle som socialrådgiver og personligt individ. 

Supervisionen har enkelte gange givet anledning til teoretiske input, som Nina er en dygtig formidler af. Supervisionsformen er forskellig fra gang til gang, alt afhængig af hvilken problemstilling der rejses og hvilken hjælp den enkelte socialrådgiver ønsker. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Nina som supervisor, hvis man er interesseret i at arbejde med sin egen rolle som socialrådgiver og der ønskes mere end ”en sagsdrøftelse på teoretisk plan”.

Socialrådgiver Louise Norsk, Roskilde Kommune, Børn og Unge

—o0o—

Udtalelse vedr. psykoterapi og øreakupunktur/NADA

“Jeg kunne godt tænke mig og dele min rejse igennem terapi og akupunktur.

Jeg lider meget af migræne, dels pga arbejdsskade og hormonelt, mangel på søvn pga for mange tanker.
Arbejdsskaden har også givet mig kronisk hovedpine.

Mit selvværd og selvtillid, lå på et meget lille sted, jeg troede stort set aldrig på, at det jeg gjorde var det rigtige, så undskyldte altid (gik rundt som en stor undskyldning).
Mine samtaler med Nina har hjulpet mig utrolig meget, jeg fik løsnet en lille smule hvergang, faldt så lidt tilbage, men Nina er utrolig dygtig til hurtigt til at få samlet en op på en helt fantastisk måde. Havde det ikke været for hende, havde jeg stadig gået rundt, som en stor undskyldning.
Jeg har fået nogen redskaber og ting, jeg kan gøre i hverdagen, for at holde mig selv fast i den gode og positive udvikling, jeg har været igennem og blive i nuet, i stedet for at rende rundt i fremtiden og tænke, nu gør jeg sådan, så kommer det og det nok til og ske og give mig selv ondt i maven og være ked af ting, der endnu ikke er sket, og måske aldrig kommer til og ske.
Jeg er blevet meget bedre til og tro på mig selv og passe på mig selv, jeg er der ikke helt endnu, men små skridt for mig har været godt, og jeg tager stadig små skridt.
Uden terapien, var jeg ikke kommet hertil, hvor jeg er nu, jeg takker mig selv for at have taget skridtet til at gå i terapi.
Terapien har hjulpet mig med at få snakket de svære ting igennem, som livet har budt mig undervejs, som har ligget som en stor knude inden i, det har været rart og hårdt og få sat ord på de svære ting og få sagt dem højt, uden nogen dømmer en, men bare lytter og forstår – få grædt, de tårer, der nu skulle til, for at få knuden til oat blive mindre og mindre.
Terapien har også hjulpet mig, når kærligheden har været svær.
Jeg har også i forbindelse med terapien fået øreakupunktur, dels pga migræne, men også NADA som del af terapien, da den har kunnet gå ind og give mig ro.
Jeg har som sagt migræne og kronisk hovedpine, for at få lidt styr på det, har jeg fået sat akupunkturnåle i ørerne, dette har hjulpet mig meget, jeg er ikke sluppet helt af med min migræne, da jeg også har det pga min arbejdsskade, men den hormonelle del er der mere styr på.

Jeg vil slutte af med og sige, at terapi og øreakupunktur har gjort en kæmpe forskel for mig”.

Pia P., 50 år.

—o0o—

Udtalelse vedr. NADA

“Jeg begyndte, at modtage NADA-akupunktur da jeg var sygemeldt fra mit arbejde pga. stress. Jeg kunne ikke sove, falde til ro, tankerne stod hele tiden i kø, jeg græd og kunne ikke mærke mig selv eller min krop. De fem nåle i hvert øre gjorde underværker! Efter ca. et kvarter var jeg afslappet og  jeg kunne mærke musklerne slappe af. Jeg fik varme i hele kroppen og mine hænder og fødder der ellers altid var kolde blev meget varme. På det tidspunkt var det flere måneder siden jeg sidst havde været afslappet, varm og tilstede.

Det var en ny fornemmelse af at være i nuet, opleve lyset ændre sig, mærke kroppen igen eller bare følge blade der fløj. Det kan være lidt svært at beskrive, men det var som om NADA samlede mine tusind tanker til én tanke. Og samlede min krop til én krop. Jeg kunne mærke mig selv igen og jeg det har hjulpet mig til at falde i søvn. Jeg modtager nu NADA ca. hver anden uge eller oftere hvis jeg har behov. Nogle gange efterfølges NADA-behandlingen af samtale”.

Mette M.O. 

—o0o—