Reg. Psykoterapeut Nina Schiøtz

PREP – en efteruddannelse for at bliver bedre til at leve i – og nyde dit parforhold

PREP kursus for par

Har du/I lyst til at gå langt mere i dybden, er det et PREP-kursus for par, der er pædagogisk tilrettelagt, som er det rette kursus for jer. En efteruddannelse i at skabe et godt parforhold.

Kurset hjælper jer til at få større glæde af jeres forhold og I øver helt konkrete værktøj til at forbedre kommunikationen. PREP sætter fokus på det, som kan styrke forholdet.

På et PREP-kursus er der både sjov og alvor. Det vil handle om kærlighed, forventninger, glæde, sjov og venskab, men allermest om god kommunikation.

Målet er at I som par skal lære at genkende de konflikter, som kan skade forholdet, og få nogle værktøjer til at forbedre kommunikationen og til at løse problemer.

PREP er en forkortelse af den amerikanske betegnelsen Prevention and Relationship Enhancement Program. På dansk: Et forebyggende program som styrker samliv. PREP er evidensbaseret og skabt i USA i 1980, og bliver stadig videreudviklet på baggrund af ny forskning. PREP er oversat og bearbeidet til danske forhold af Center for familieudvikling. Få mere information: www.kursus-for-par.dk